Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η επιχείρηση εδρεύει στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και βρίσκεται στην κεντρικότερη εμπορική οδό (Ελ. Βενιζέλου 14) σε ιδιόκτητο χώρο. Το χρυσοχοείο ανήκει στην Αλεξάνδρα Τσαντούλη – Στάσα, που αποτελεί την τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης που λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1952

Η εταιρεία Jewelbox-Stasas - Κοσμήματα και Επώνυμα ρολόγια

Αρχικά, το 1952, ο παππούς μου  κυρ. Δημητρός (Δημήτρης Παλαχάνης), ξεκίνησε ως μάστορας που επισκεύαζε ρολόγια σε ένα μικρό εργαστήριο στην πλατεία του Σιδηροκάστρου. Με την πάροδο μερικών χρόνων ως αποτέλεσμα καλής και επιτυχημένη επισκευαστική δραστηριότητα, μετεξελίχθηκε σε εμπορικό κατάστημα πώλησης ωρολογιών και κοσμημάτων. Το 1963 στο κατάστημα εισήλθε η σύζυγός του Μιμίκα (Μαρία Παλαχάνη), καινοτομώντας καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα έμπορος που τόλμησε να εργαστεί στην Αγορά. Μετά το θάνατο του παππού μου Δημητρού, το 1979, το χρυσοχοείο λειτούργησε μόνο με την γιαγιά μου Μιμίκα και από το 1983 μετεγκαταστάθηκε στη σημερινή του διεύθυνση. Η λειτουργία του χρυσοχοείου ήταν πολύ επιτυχημένη από  την κ. Μιμίκα που διέθετε εξαιρετικό επιχειρηματικό δαιμόνιο και άφησε το στίγμα της στην αγορά.

Μετά το 1993 η επιχείρηση μεταβιβάστηκε στην τωρινή ιδιοκτήτρια Αλεξάνδρα Τσαντούλη – Στάσα, η οποία έδωσε νέα ώθηση στην επιχείρηση, με νέες ιδέες, προϊόντα, η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική πορεία των προκατόχων της. Σήμερα η επιχείρηση ατενίζοντας το μέλλον με ελπίδα, αφού ανακαίνισε το χώρο της προετοιμάστηκε και άνοιξε τα φτερά της ώστε να λειτουργήσει παράλληλα στη διαδικτυακή αγορά κατανοώντας τις νέες εμπορικές και καταναλωτικές συνήθειες της εποχής μας. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την 70χρονη επιτυχημένη εμπορική πορεία της οικογενειακής μας επιχείρησης.
Αλεξάνδρα Τσαντούλη - Στάσα

Η εταιρεία Jewelbox-Stasas - Κοσμήματα και Επώνυμα ρολόγια